Bagad Sonerien An Oriant

Bagad Sonerien An Oriant

Photo : Crédit photo : Myriam Jégat pour Sonerion

 

Agenda

Discographie

Bagadoù - Brest 2017 - Cd1
Bagadoù - Brest 2014 - Cd 2
Bagadoù - Lorient 2014 - Cd3
Bagadoù - Brest 2012 - CD2
Tregont Vlez
Bagadoù - Lorient 2012 - Cd1
Bagadou - L'anthologie - CD 1
Bagadoù - Nantes 2002 - Cd2
Bagadoù - Lorient 2002 - Cd1
Bagadoù - Brest 2001 - Cd2
Bagadoù - Lorient 2001 - Cd3
Bagadoù - Brest 2000 - Cd2
Bagadoù - Lorient 2000 - Cd3
Emglev bro an oriant - Rip d'ar bourrapl !